lørdag 9. oktober 2010

Portrett


7 kommentarer:

 1. Fint portrett, -lurer på hva som skjer bortenfor, bakenfor deg.... Er nok generelt mest svak for portretter i s/h -også denne gangen ;)

  SvarSlett
 2. Fint portrett. Likte den uskarpe hånden (og sigaretten) i forgrunn av ansiktet. Det sammen med uskarp bakgrunn gjorde susen i bildet. Well done Elsemor

  SvarSlett
 3. Et megaportrett!! en har lyst til å gå inn i bildet, bli kjent med den dama, få henne til å fortelle og fortelle, mens man kan sitte helt stille å bar høre på og betrakte. Og som Tomy skriver, hånden og sigaretten gjord faktisk mye selv om hun har et vakkert og spennde ansikt.

  Utrolig spennende bilder fra NY har du her også. Kost meg med dem jeg nå mens jeg har nytt morgenkaffen min her :-) Virkelig bra, du har blikket du!!

  Anneklem

  SvarSlett
 4. Ett blikk som rommer både glede, og sorg. Vakkert fanget og et godt eksempel på at man ikke skal være så redd for det uskarpe. Verden fremstår jo aller mest uskarp.

  SvarSlett
 5. Så aldeles nydelig portrett.... Bra jobba Else.

  SvarSlett
 6. Så skarpt og flott, og et veldig fint lys! Liker godt det duse i bakgrunnen som er så flott med slike portretter. Veldig bra bilde!
  Tone

  SvarSlett